Really fast fruit..... In a can!

Hallå! Nu börjar jag faktiskt bli trött.. Blir alltid så när jag ligger i soffan. Så det blir nog att lägga sig tidigt ikväll så jag orkar med allt jag ska göra imorn. Eller...ja, jag måste städa mitt rum. och jag är väääääldigt seg på det. Så jag vill ha mycket tid till det.


Snyyyyygging!


Ringen på bilden kommer kanske snart sitta på mina fingrar

Hej där!

När pappa kommer hem med bilen bär det av mot Emma. Som jag skrev förut ska jag sova där, för vi ska till stockholm imorn med konfan. Vi ska åka kl 6 så vi måste gå upp 04.30!!! Helt sjukt ju. :o Så vi ska FÖRSÖKA gå och lägga oss kl 20.




Halv morgon

Vaknade ungefär kl nio. Idag ska jag bara vila. Är så trött hela tiden.

Vill åka in till stan nån dag å köpa kläder! Va så länge sen jag gjorde det..
Hehe nu sitter jag och kollar på MTV iaf:-) trevligt trevligt!


Morgonkvisten

Myser framför TV'n med lite brunch.

Idag ska jag nog till Emma och stanna där över natten, för imorgon ska vi med konfirmationen till Stockholm.
Där ska vi till någon kyrka och dela ut matpaket till hemlösa, hur fint är inte det, tänk hur deras ansikten kommer stråla upp av tacksamhet och glädje!!! Sen ska vi äta på ett jättegott ställe och gå på bio.
Det kommer bli toppen!
Bjuder på en helt nyvakenbild av mig nu..


Svartvinbärssmothie<3

 


5 saker ni inte visste om mig.

1. Jag tycker inte om att äta nånting som kommer från havet.

2. Jag gillar att äta glass med coca cola eller pepsi på.

3. Förut hade jag två kaniner som hette Kicki Danielsson och Råger Pontare, men vi kallade dom för Kicki och Mimmi.

4. Jag gillar att sjunga julsånger mitt i sommaren!

5. Jag har glasögon.


Hejlo

Ligger typ i fosterställning i min säng med iPhonen i handen och skriver detta.
Kom nyss hem från cirkusträningen, påvägen hem åkte vi förbi Milla som var ute och gick, som vanligt då. :P

Är typ feet trött! Ska in i duchen nu.
VERY NAJS FÅGELPOOOO!


When you'r around me, i'm radioactive

Kom nyss hem från brorsans scoutgudtjänst. Var Inte direkt så jättekul.. Om några timmar så ska jag ut och springa. Känns som om jag behöver det nu, bara släppa allt liksom.


Kebabpizza slevovizza

Åt just denna goding. Fast jag förstår inte riktigt varför alla är så galna i det?! Jag valde det mest för att jag inte bara ska ta hawaii spec. Hehe :)

 


Tråkigt babbel

Jag pratar


OLEG I GRÄNBY!

 

 


@ burgerking

Just nu är jag på burger king i gränby uppsala. Väntar på att klockan ska slå sex så vi kan hämta lillebroder. Jaja, det var typ allt.


Flummar runt

Jag har väldigt kuuuul// Hannapittypanna C:


Wordfeud

Vakna för en halvtimma sen.. Men har ni lust att spela lite wordfeud? Adda oss!
Milla: millanenonen
Hanna: hannalgerkvist


All you need is love

hej hej och godmorgon! vaknade ganska tidigt idag eftersom att jag gick o la mig tidigt igår eftersom jag var så trött! Men idag kanske jag ska följa med pappsen till Uppsala! Kommer nog inte köpa nåt speciellt, kanske löpartights.. behöver såna. och ett par skor till mamma. Kanske åker in själv med buss om en stund? men jag vet inte..




Lite random bilder bara

Godnatt!

Sov gott! Ska bli så skönt att få sova ut, huuur länge jag vill. :D hoppas det händer något kul imorgon. Talk2ULater<3


Happy birthday!

Vilken tur, pappa blev utskriven från sjukhuset idag. Så han fick komma hem och slapp ligga där i en oskön sjuksäng forever alone (fast ne, ni fattar). Så nyss firade vi honom, med våran 10000procent hembakade tårta, och presenter. Och med kärlek såklart. <3

 


OneRepublic

Good life
All the right moves
Apologize

All we are, favorit ♥


Sista skoldan.. Sen HÖSTLOV!

 


Jag ärvde nog min näsa av Mr. Bean!

Kände mig tidigare idag lite deppig som ni kanske märkte. Men det är bättre nu.

Imorgon fyller i alla fall min pappa år, så vi ska överraska honom på sjukhuset. Med presenter och gräddtårta med hembakade bottnar och hemgjord jordgubbssylt. Hemskt att ligga på sjukhuset när man fyller år!! Det borde inte få hända någon människa.. Saknar dig, <3

 


Inleeg

Halå! Nu sitter jag och väntar på mat. Min broder som går i skola i Sthlm har inte kommit hem än, så det kommer väll ta ett tag. Kom precis ut från duschen och klev in i ziperallen. Märkte precis att jag typ duschar håret varje dag... Inte bra.. Kommer bli väääldigt slitet, och jag som sparar lång hår. Jaja,

EN BILD FRÅN JUST NU!


Jag vill sticka ner huvudet i marken.

Känner mig som ett missfoster, en wannnabe, ett galet freak som inte duger åt någonting i hela världen..


Outfit

Godmorgon! Uppdaterade inget igår för min mobil dog när jag kom hem och jag orkade inte ladda den. Men nu kommer dagens outfit. (notera att det är väääldigt tidigt på morgonen så jag ser lite trött ut..)

Kofta- second hand
Linne- hm
Jeans- hm
Halsduk- gt
Mössa- stadium


@Instagram

Följ oss på instagram!
Hanna: hannahipp
Milla: millanenonen
<3


Outfit la Hanna

Kofta - H&M | Linne - Lindex | T-shirt - vero moda (only) | Jeans - Yes please (gårdagens seconhand fynd).

 

 


Hannas videoblogg

Videobloggar med nya iPhonen!!


Liknar det här en häst-tunga?

God eftermiddag! Kom nyss hem från en spring runda och nu ska hoppa in i duschen, sen kl sex ska jag på konfa! Uppdaterar mer sen!

Skit ful bild men ändå!


Tur att vi har Milla som uppdaterar så brao (Y)

Idag kom mina iPhone skal hem, schkit snygga! Och så har vi fått ett sånt där brev om att man ska hämta ut sitt paket, de är min luuuur som kommit! Omg omg omg omg :) ska hämta ut den direkt efter skolan imorgon! I'm so exited. Då kommer jag kunna uppdatera lika bra som Milla.

Skalen jag fick hem. Förresten dom har hittat ett fel med pappa så då kan dom börja fixa sånt som ska bota honom!!!!<3


Dagens

Mössan hörde inte till, huvet kändes så fult så jag drog på den

Tröja- GT
Jeans- HM
T-shirt- GT
Skärp- GT


Bussen

Hejhej, sitter på bussen påväg hem från Uppsala. Var här nån timme för jag skulle köpa en present till mami. Hanna var även med fast hon blev kvar för hon skulle träffa sin mamma. Fick tyvär inte med något till mig själv.. Åh Gud, känns som om det var 100 år sedan jag köpte kläder.. Jaja, det är väll bra antar jag:-)

Gammal bild igen, ORKAR INTE TA EN NY.


Älskar dig pappa!

Min pappa blev sjuk för några veckor sen, han hade jätte hög feber och ont i magen i hjärtat mm. Han fick stanna på sjukhuset i flera nätter och tog en massa prover.
Men dom visste inte vad felet var så han fick komma hem igen. Inatt blev han sådär sjuk igen och åkte till sjukhuset igen, har tagit nya prover och så. Och han stannar där en natt till, jag vet inte hur många nätter han kommer vara borta den här gången.

Det känns tomt i huset utan honom. När enns nära blir sjuk så kan nog ingen undgå att tänka tanken om han kommer gå bort. Självklart kommer han inte att göra det! Men mitt hjärta och mina ögon verkar tro att det är så..


A girls best friend

Fick ett par nya skor, eller de var inte nya, de var mammas men hon använde de inte, så jag fick dem. Tycker de är frääna!

De ser fett konstiga ut på bilden men de är skitsnygga irl


Men ärligt talat, det var skönt med ett dåligt svar

Hallåå! Just nu sitter jag här nyduchad och myser i min zipp! Vart ute och sprang en stund, vilket inte gick så bra eftersom att det blev så tungt och jobbigt. Imorn drar jag och kanske Hanna till staden för jag ska köpa en present till min mor som fyller år på torsdag! It's like that! Vilket tråkigt inlägg, men det får man faktiskt ta ibland.

En gammal bild från iphånen.


ÖVERLYCKLIG!!

Beställde just en vit iPhone 4 + några skal, och smink från e.l.f! so Happy as i can be, ♥

 


Utan dina andetag

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag har varit på konfaläger hela helgen! KUL! Har gjort massor av olika saker. Nu sitter jag och chillar vid teven, över fast jag ätit massa godis så är jag ändå sötsugen så jag spricker! Visar lite bilder från mobilen nu.


I Like it!

 


Det kuliga..

"Det kuliga" var att när man skriver sådär att imorgon ska ni få veta 'bla bla bla' så blir folk intresserade och går in och kollar dagen efter vad det var för något. Alltså så som ni gjorde nu! Fast egentligen fanns det inget kul.. ;P


Nattgod (:

Milla vi får inte glömma att vi skulle göra minst ett inlägg var dag. Så nu för att inte bryta det så gör jag ett nu - smaaart! :D

IMORGON SKA NI FÅ VETA NÅGOT KUL!!!


Mugg<3

Sne bild. Fixar de på datan sen. Men muggN forever! Störtskön, :D

 


Testing testing

Okej, nu blir jag lite lack, varför går det inte att ladda upp bilder via appen?!?! Sjuukt irriterande! Har gjort massor av bra inlägg men inget har kunnat laddas upp!


Videoinlägg. GODIS ÄR GOTT<3


Regnbågs bananas

HeJ. med stort J. Vi sitter här och försöker fixa omöjliga saker - med bloggen asså. Jag får dampesen och Milla får sepe:sen. Men här kommer lite pix vi tog idag. ♥



Mer av bilderna vi tog idag kommer imorgon. Sorry för flummet där i början. Nu ska jag (Hanna) och Milla ha lite fredagsmys. Tjao tjao :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0